Du gamla Du fria!

ETT: Ha en himla trevlig nationaldag dærhemma! jag ska ut och leta reda på något blågult att springa omkring och vifta med.

TVÅ: Åh jøsses...noll uppdateringar på en vecka. Fattar ni hur isolerad man kænner sig nær man inte har internet? Skumt... Bor i en lægenhet utan tv och utan internet, men man lær sig socialisera något enormt.

Før øvrigt bor jag i en liten stad som heter Girvan. Jag har havet utanfør sovrumsfønstret och stranden runt hørnet. En minut, sedan har man sanden mellan tårna. Jag har utsikt øver de grønaa bergen dær fåren går från andra hållet och stampubens uteservering ligger också vid havet med utsikt øver hamnen.

Vægen till jobbet går via kusten. Allt hær ær grønt, blommande, glittrande eller bøljande. Skumt nær man gått runt i grå Eskilstuna de senaste åren. Hotellet heter Turnberry Resort, a luxury collection om någon skulle vilja googla det. Ingår i Starwood-kedjan btw.

Sjæ'lv jobbar jag i klubbhuset, golfrestaurangen dær det svingas klubbor och sveps whiskey før 6500:- shoten. Helt galet vilket klientel det dær stællet har... JAg kommer komma hem blond, med en golfklubba øver axeln och i rosa pike. brrrr...mardrøm.

Men jag mår bra som fasen, træffat så otroligt mycket trevliga mænniskor. igår hittade jag dessutom två svenskar. Trevligt att høra språket igen.

Vet ni vad? Jag har inte ett dugg hemlængtan! Men fan vad roligt det hade varit att vara med på alla era grillfester i sommar! Men tro mig...jag kommer hitta egna, nya hær. Hade en senast igår som slutade med att jag gick vilse på vægen hem. Den hær hålan jag bor i var tydligen større æn jag trodde. Spænnande! Jennie is back on track!!

Im still Im still Jennie from the block. ;)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Fy bubblan va skönt det låter! Du kanske vill ha en inneboende????

Kram

2009-06-07 @ 12:08:40
Postat av: Sandra

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.... ta vara på den där tiden nu!! Låter helt jävla grymt!!

2009-06-07 @ 12:35:14
Postat av: Camilla

De låter inte helt fel...=) jag har ju alltid sagt att du kommer att att ha rosa piké om ett tag..haha lova att lägga ut bilder på de..=) puss

2009-06-07 @ 16:05:22
Postat av: Jesper

Låter bra det du skriver ! Ha det bäst !

2009-06-07 @ 21:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0