Vafan! Vi dansar i regnet!!

Satte upp en text på min vägg för nån vecka sedan...lyfte just blicken och läste den. Om jag älskade den innan älskar jag den ännu mer nu. Kunde bara le...den passar så jävla bra..

Life is not about waiting for the storm to pass,
It´s learning how to dance in the rain!

Då dansar till och med jag, ok? Vi dansar i regnet!

And the story goes on...

Ännu en dag med gemenskap, diskussioner, hur ska vi gå vidare...vad händer med oss nu? Vart ska vi gå, hur håller vi ihop, hur håller vi oss över ytan? Grejen är att vi håller ihop, vi går vidare, vi håller oss över ytan. Varför? För att det finns fan inget alternativ. Vi gör det för att vi kan, för att vi vill, för att vi inte låter oss trampas på. De som tog våran träffpunkt, våra jobb och vårat andra hem ifrån oss gjorde samtidigt så att vi även denna gången kom närmare varandra. Vi kanske inte har lokalerna, men v har människorna, och det är de som är hjärtat i alltihopa. Vi får inte glömma att vi är modigare än de är, vi har minnena kvar och de försvinner aldrig, att vi aldrig mer får gå på samma golv igen kan tamefan inte få bryta ner oss.

Man blir så jävla utmattad av det här...dagarna blir långa, men ingen klagar....Hur skulle man kunna det?

Rent personligt så stör det mig som fan att inte ha någon sysselsättning, att mina rutiner brändes ner och att mina cd-skivor ligger kvar i köket.



Det är ett spökslott...bara ett skelett...men inte tomt...det är fyllt med minnen för oss som alltid kommer ihåg...

Hemma är borta...

Jävla nyhetssensation... Det är inte värt ett dugg... Nyhetsvärdet är fan inte i närheten av hotellets värde för oss som jobbade där... För de flesta av oss betyder det där stället massor, trots en massa skit emellanåt... Vafan...vi bodde ju där..



Fågeln Fenix ni vet...han är tuff...vi gör som honom...

Helt sinnssjukt!!

http://www.ekuriren.se/

Vad gör vi nu...?

Mera ligga, no love...

Jag vet en snubbe i stockholm. Han är lika gammal som jag och har under flera år levt utan samvete. Jag vet det...han har sagt det själv...(och jag kommer älska när han erkänner att han läst om det på min blogg) Men skitsamma...han lever nåt slags flytande liv därborta i huvudstaden och gör lite som han vill med vem han vill. Det tycker jag är störtskönt... Han har lyft sig själv litegrann till skyarna och det är också skithäftigt. Alltså...jättetöntigt egentligen, men vafan, killen är ju cool. Roligt med folk som har sådär lagom dåligt med självinsikt. Han roar ihjäl mig med jämna mellanrum. Det allra bästaste är att ingen som känner mig vet vem han är så det är lugnt att jag viker ut honom på min blogg. Han skulle förmodligen skälla på mig för att jag inte lade till en bild om han visste... Sak samma, fan vad jag brer på. Egentligen skulle det inte alls bli en annons om hans liv...egentligen ville jag bara återge ett citat jag såg han hade upprepat. JAg ville så att säga...källförteckna. Jävla lång källförteckning. So...here it goes; Love is for men who can´t get laid. Och det är i de orden kärleken finns.

Love is for men who can´t get laid.... (smaka på orden...visst känns de jävligt bra?)

Jag antar att påståendet gäller båda könen...kärlek...är...för dem...som inte får ligga....

Men helt ärligt....kärlek UTAN sex?? Låter fan skittrist det också. Då måste jag säga att jag föredrar sex utan kärlek åtta dagar i veckan.

Love is...for men...who can´t...get laid...

Sex is...for men...who can´t get love...
(sug på den då...lite nyskapande va?)

Men is sex...for who...can´t get love? Fyfan vad jag är poetisk. Helt sjukt bra!! Män är sex...för vem...kan inte få kärlek? Hehe...låt oss använda männen tills vi hittar kärleken. Då gör dem nån nytta i alla fall tills vi fått en gräsmatta att klippa...

Okej, jag är kanske inte helt socialt välanpassad, men jag skriver vafan jag vill... Och du...08an, tack för inspirationen!!

"Aktivera mig"

Jag styr mina steg ner mot stan
och allt är lika trist idag som det var häromdan
och jag önskar att nån kunde se
hur jävla synd det är om mig och mina polare
för vi har ju ingenting
och vi har inget intresse av nånting
Vi har ingenstans och gå
men då går vi dit ändå
och det är samma nu som då
det är ju lättare och bara se på
Jag får inget ut av mitt liv
det är aldrig nåt som händer
jag har inga tidsfördriv
och jag hoppas att jag orkar med
hela veckan för att se vad nästa helg har att ge
Jag har ju ingenting
jag har inget intresse av nånting
Vi har ingenstans att gå
men då går vi dit ändå
och det är samma nu som då
det är ju lättare och bara se på





Kom hit era svin!
Kom hit och roa mig!
Kom hit era jävlar & aktivera mig
för jag orkar inte själv
Vi har ingenstans
och gå men då går vi dit ändå
och det är samma nu som då
det är ju lättare och bara se på


/Dia Psalma

Nolltolerans

Ledig andra dagen i rad. Det blir fan inte roligare än städa och tvätta.... och IDAG ska jag tamefan rensa garderoberna. Det har jag sagt i en och en halv vecka snart. De är inte ett dugg rensade. Tänkte göra det igår kväll, men räddades av filmtittande. Tacksamt! Jag är så jävla bra på att skjuta upp tråkiga saker. Det ligger ju så mycket skit i de där garderoberna. Hälften är till och med så fult att jag förmodligen aldrig haft det åp mig. Ibland funderar jag på hur det kom dit från början...

Lek inte...jag kan inte reglerna, jag förstår inte spelet och pratar faktiskt samma språk som du...

Lillsyrran och Tonton sover. Hade nyss lillkillen uppe på frukost. Han åt hälften, slängde andra halvan på mattan, kastade nappflaskan i knät på mig och gick tillbaka till sin mamma. Glad unge... Helt sjukt vilken uppskattad moster man är...

Borde nog gå och duscha lite nu...få något vettigt gjort innan den här dagen också är slut...

Men det blev ju en ganska bra söndag i alla fall.. :P

Jag ljuger så bra

Jag säger en sak...och menar en annan. Jag säger att allt är bra...men menar att det är åt helvete... Jag hatar det jag ser, men ler och säger att allt är som det ska. Jag säger att det är okej, att det inte är något konstigt, men tycker att det borde vara helt jävla annorlunda. Jag ljuger som fan. Så jävla bra... Det är förmodligen genomskinligt, men ni låter mig låtsas och det är bra. För jag låter er...låtsas. Vi låtsas allt och tror att det vi gör är bra. Men man ska inte göra något man inte mår bra av och ändå gör vi det om och om igen... Jag också. Jag säger hela tiden vad jag tycker, men bara om saker ni har att göra med. Resten håller jag för mig själv och det får man. Man får mörka, man får ha egna saker. Man får...låtsas... Tyvärr är det man låtsas oftast saker som man lider av i hemlighet...det är de hemligheterna som kommer äta upp oss. Inte de vi delar med oss av. Jag hatar att jag låter mig ätas upp...om och om igen...snart är det inget kvar och det enda ni ser är skalet av den jag brukade vara, av den jag ville vara....då kommer bara de äkta att se den som är jag på riktigt...

Jag gömmer mig bakom ett trasigt paraply, mörka kläder och en halsduk från förra vintern...

Skit i allt det här. Allt är bra... Allt är som det ska. Jag ler.



Det är blod!

Hmm....skar mig. Ett förmodligen livshotande papercut. Måste nog trösta mig med ett glas vin...jobbans...

Jag jobbar...hårt

Skulle man kunna tro! Men näe...jag tar en liten paus. Bacon i ugnen kyckling på tining ett och annat projekt på jäsning. Finemang.

Familjen drog till Örebro. Utan mig! vad är det om liksom??

Näe,,,jag ville ingenting...egentligen.

Jag är VAKEN!

Det är något konstigt som händer. Inte på evigheters evigheter har jag vaknat innan halv tolv på dagarna utan väckarklocka eller hjälp utifrån. Jag är en mycket trött människa på mornarna. MYCKET trött. Men nu, helt plötsligt, så slår jag up de blå 7.40 prick varje jävla morgon. Vad är det om, liksom?? 7.40? Vem vill gå upp då? Har skaffat mig som vana att vakna då och snooza en stund på soffan. Det är ganska skönt. Men ändå...vakna halv åtta? Jag? Jävla lunchvecka. Den har förstört mig... Vakna innan lunch som vanligt lösdrivarfolk? Usch!

Okej, jag erkänner. Tycker det är jävligt skönt att vakna när det fortfarande är dag ute. Känns som om man hinner med att ha ett liv på något sätt då. Det är för övrigt ganska sällsynt annars. Jag känner mig som Anneli...ni vet, hon som kliver upp mitt i natten och kallar det för morgon...idioti! Henne ser man aldrig ute efter skymningen längre..hon har blivit...vuxen. Eller nä, det har hon ju i och för sig inte, men beteendet är väldigt likt ett vuxet. Mmm...så är det....

Nä, få ut något av min dag och sluta sitta här kanske vore idé.

När jag blir stor ska jag bli kung och bestämma att dagen inte börjar förrän vid lunch.


Så jävla typiskt!


Hehehe...



Mmm...smell the coffee och tänk på den...hehe...

Kolla! Kolla! Kolla!

Hon dricker cola...usch...




helt ärligt...USCH!!

Man ska tamefan alltid vara artig! Det har mamma uppfostrat mig till!

En sån här skulle jag vilja ha uppsatt i mitt vardagsrum. För jag antar att det inte vore okej att ha den uppsatt på utsidan av balkongen?


Killen med koll





Jag blir grymt imponerad. Den här killen har ju full koll. Jag vill också ha en sån som han har! Som städar och tvättar och lagar mat och diskar...låter kanon juh. Kan det vara nån apparat från Obh Nordica? Hoppas på det...för om det är en fru han menar så måste jag nog lägga ner...fruar är inte riktigt min grej..USCH!

Om jag skulle ta och byta jobb...


Om jag någon gång skulle tröttna på mitt jobb har jag redan hittat ett nytt. Armhåle-luktare. Verkar jävligt spännande. Fatta vad varierande. Olika människor, olika armhålor, olika svettlukter alternativt olika deodorantmärken. Olika allt! Jösses s¨å upphetsande! Det vill jag bli när jag blir stor! Armhåle-luktare...




Undra vad det är för bild egentligen... Deodorantfabrik? Feromonforskare? Alternativen är oändliga! Ge mig förslag, så kanske vi kommer på ett nytt yrke ihop! Vore ju störtkul. Köra restaurang på papper och jobba svart som svettsniffare. Jeei...

Jag ber om ursäkt. Exakt så uttråkad är jag just nu....

Om jag hade haft något bättre att göra så hade jag gjort det. Såklart...

Dia Psalma

Den 20 mars spelar Dia Psalma på Raw. Det är hur tufft som helst. Lite som att Gud skulle signera bilbeln på IcaSafiren ungefär...om man var troende alltså. Aja, lite överdrivet kanske, men i  närheten, ni fattar. Nu säger inte jag att det är något stort fel på mina vänner. Men de har fan skitdålig musiksmak. Det är alla andra det är fel på, inte mig, såklart. Gick igenom utbudet av folk att dra med mig dit och kom på att....ingen skulle följa med frivilligt. Det suger. Tror att jag eventuellt lyckats muta Anneli. Problemet blir väl kanske att bli ledig från jobbet. Eventuellt får jag nog nöja mig med att köpa skivan...det låter ju jävligt roligt. Kanske kan jag få stå utanför och lyssna på sista låten, det kanske jag hinner med. (Eller så dricker jag fyra flaskor vin, tappar lokalsinnet och går dit ensam...)

Om du är där är jag där och om inte så suger det.


I krig och...och...och...

Jag blir ganska förvirrad ibland. Ena gången tror jag att det är jag som har fått totalflipp och snurrat till alltihopa, andra gånger är jag övertygad om att jag inte är ensam om det. Det är i och för sig ganska skönt att inte vara den enda som beter sig skumt, men fan vad virrigt det blir. Jag trodde att jag åtminstone sade rakt ut vad jag tyckte om saker och ting, men uppenbarligen är jag inte klar nog. Jag behöver raka svar, jag har lekt huvudlösa lekar förr och det funkade inte då heller. Jag är helt klart inte jättebra på det. Jag kan låtsas en stund, men vid en viss punkt behöver jag klarhet. För att inte få ett nervsammanbrott och skrika rakt ut...och det vill jag ju gärna undvika.... (Jag leker din lek den här gången om vi tar min nästa gång, ok? Det är ganska roande det här...)

I krig och knulla är allting tillåtet

Det är såhär det är och ibland är det värt det...

Jobbigt...jag som hade en massa tid över idag...

Jag har en regel....jag vill veta vem det är som leker mina lekar...
annars är det jävligt lätt att förlora...

Hahaha, min lilla sötnos, jag skrattar skrattar skrattar ihjäl mig åt dig..men vet du vad gumman, det är okej. Allt är okej. ;)


Jag vill vara jävligt rolig

Ibland önskar jag att jag var roligare. Sådär skitrolig så att folk förundras över ens finurlighet och kvicka hjärna. Jag tror att man kommer undan med mycket mer skit om man är rolig. Eventuellt skulle jag slippa gå omvägar på stan efter varenda fylla för att undvika att träffa på folk som sett mig ute. Då skulle de komma ihåg att jag är skitrolig istället för att jag snubblade runt på gatan och inte hittade hem. Det vore fan skitbra! Jag skulle kunna vara sådör brutalt ärlig som jag bruka vara utan att folk skulle tycka att jag var elak, för de skulle komma ihåg skämtet jag drog och inte att jag sade att de hade skitfula skor eller att den rosa tröjan borde doneras till blinda hundar att sova på. Jag önskar fan att jag var rolig, skitrolig.

Ibland önskar jag att jag var roligare. Sådär skitrolig så att folk förundras över ens finurlighet och kvicka hjärna.

Okej, nu är jag realist och inser att jag inte riktigt är så rolig. Alternativet är att vara vuxen och ta konsekvenserna av det man gör. Det är inte alls lika skojigt, men det är förmodligen karaktärsdanande och faktum är att jag uppskattar karaktär nästan lite mer än humor. Så det gör inget...men ibland...ibland önskar jag...

Plötsligt händer det...

(Jag kan ju meddela att alldeles nyligen tyckte i alla fall min lillayster att jag var världens roligaste när jag halkade på hemvägen och rasade i backen. Det gjorde lite ont men hon skrattade så hon fick ont i magen och nästan kissade på sig, påstod hon. Gubben vi mötte såg också road ut, så jag antar att jag har gjort mitt för idag.)


Idag är jag vuxen igen.

Igår var en jättekonstig dag. På kvällen var det så jävla trevligt att vara jag. Det var det inte på morgonen. Man skulle kunna dela upp gårdagen i två delar. FPN och EPN. Före och efter min PowerNap. Jobba lunch var fan inte top notch med 14glas rödvinsbakfylla. Gjorde så jävla ont. Typ överallt. Tog mig ungefär en och en halv timma att slå en majonnäs. Osoft...så osoft. Halv tre gav jag upp. Meddelade bossen att jag inte gjorde någon nytta och gick hem. Hade dagen slutat där så hade jag varit ganska nöjd. Då hade jag kunnat gå hem och sova bort det snurriga, ångesten och minnena från dagen innan. Men inte det nej... Hade en planerad middag sen en månad tillbaka att gå på. Det kändes inte jättelockande. Sov en sväng mellan tre och halv sex och när jag vaknade önskade jag nästan att restaurangen hade stängt så jag slapp gå. Men jag släpade mig upp, kom iväg och hade jättetrevligt! Älskar att sitta länge på tapas och äta allt från menyn och bara umgås. Mys. Höjdpunkten var fan att jag drack två glas vin, betalade för mig och gick hem när de andra gick till Nybron. NÖJD!! Idag är jag pigg och glad och ledig. Ska städa och sitta hemma i min lägenhet och vara nöjd hela kvällen. JEI!

Ring ring ring...min telefon sover och saknar ljudet av din röst. Inte jag alltså, telefonen gör det.

Fan vad jag brände...

Ojojoj,,,jag är i mitt allra värstaste idag. Har grym ångest efter gårdagen och undrar vad jag pysslade med egentligen?? Hur knäppt får man bete sig utan att bli inspärrad?! Jag måste dock säga att jag har ytterst lite minne av vad som hände men minns...ajajaj...alldeles för mycket smärtsamt. USCH!! Som vanligt får jag väl skicka runt ett sånt där "ursäkta-att-jag-var-så-jävla-full-och-allt-allt-allt-jag-eventuellt-sade-eller-gjorde-och-jag-ska-aldrig-mer-visa-mig-ute-i-dagsljus-igen-kedjebrev" Skrivkramp varje gång....¨Måste säga att någon borde fan ha skickat hem mig. Tror Camilla försökte...stackaren, men henne lyssnade jag uppenbarligen inte på....för jag är 24 och vuxen och kan själv själv själv och ingen får säga att jag är full för då blir jag grinig och dricker lite till och sedan går jag hem ändå i sicksackmönster och vaknar dagen efter med groteska minnesbilder efter kvällen. Och min jävla telefon ringer upp alla i adressboken om och om igen alldeles av sig själv, ska fan slänga den i väggen, den måste vara trasig...

Jaja, ursäkta mig då! Ingen som umgås med mig under tvång.

Jävlar vad fort man bränner broar. Den som glänste... Fan...

Utmaning

Jag blev utmanad av http://sandra016.blogg.se/

- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Okej, uppenbarligen har min bloggentusiasm dött ut de senaste dagarna...men vem fan kan motstå en utmaning?? Såhär i efterhand önskar jag att jag kunde det...



Klart att min sjätte bild i mitt sjätte album skulle vara en på mig själv. Av hundratals bilder är det en bild på mig själv i mitt allra bästaste tillstånd. På originalbilden syns en ölflaska framför mig...förmodar att det inte var den första. Bilden är tagen på Time Out, så jag antar..att det inte var nån torr kväll.

Okej...precis som Sandra känner jag knappt några som bloggar...men....jag utmanar Jeanine och Sandra L,

http://diamondintherough.blogg.se/

http://sandraetown.blogg.se/


Jag suger för en tändare

Och ja, det var ett skämt. Klart som fan jag inte suger för en tändare. Men har du inte hört skämtet förr så vill jag inte höra några kommentarer heller. Det är roligt om man hört det förr. Er andra skiter jag i. Jag rubricerar min blogg precis hur fan jag vill. PUNKT

Det är fredag (eller okej, nu efter tolv är det lördag, men spela med lite, okej..) jag slutade jobba klockan nio och gick direkt hem. Jag kände verkligen i ryggraden att det var ett moget beslut. Jag vet ju hur det slutar när jag stannar på stan och det orkar jag verkligen inte med ikväll. Jag orkar inte ha ett jobbigt liv längre. Det är okej att ha tråkigt det är okej att ha tråkigt det är okej att ha tråkigt.... Det är jävligt skönt att ha tråkigt ibland. Det är nog till och med meningen att man ska ha tråkigt emellanåt...det ingår nog i den där större gudomliga planen tror jag. Grejen att jag somnade vid tio och vaknade igen vid tolv störde mig lite...jag skulle ju ha dammsugit och nu är det väl försent? Synd...

Det finns en himla massa skit på tv har jag kommit underfund med. Såg reklam för nåt program som hette Den rätte för Rosing. Ett litet tag ville jag ta min jättetunga blomkruka och kasta sönder min tv med den. Jag ville spotta lite in bakom rutan och orsaka kortslutning, jag ville rispa bilden med min nyckel och hälla rödfärg i Lindas hårschampo. Värre värre värre finns nog inte att få tag på. Tjejen som har knullat på tv letar nu efter en pojkvän på tv. Tjejen som har knullat på tv hade baddräkt på sig i badkaret. Tjejen som har knullat på tv letar efter den rätte. På tv. MY ASS!! Hon har varit så jävla mycket på tv så om det var något slags magiskt forum så hade hon tamefan varit gift för längesen. (Eventuellt hade hennes man inte varit jättenöjd över BB-scenerna..men vafan...de skäms ju vem som helst över. Min blomma vissnade när de visades...) Jag hoppas att ingen tittar på det programmet. Jag hoppas att inga småflickor ser skiten och ser upp till henne. Jag hoppas att eländet läggs ner innan framtidens döttrar blir hjärntvättade och får landet att gå under. Och ja, jag skiter fullständigt i om du har träffat henne på riktigt och hon faktiskt är trevlig på riktigt...det skiter jag i. Det kanske hon är. Men det dumhuvud som går med på att exploatera sig om och om och om igen på det där sättet är fan inte mer aktningsvärd i mina ögon än ett bananskal. Tyvärr... Okej, hon kanske tjänar pengar. Men jag skulle tamefan aldrig sjunka sådär lågt för mindre än 7siffriga belopp och det tvivlar jag starkt på att hon får. Sådär- PUNKT Nu har jag spytt klart på Rosing. Jepp, det har jag...

Jag har även varit hemma sedan klockan nio utan en tändare. Eftersom jag inte heller var röksugen på jobbet har jag inte rökt sedan vid tre. Förmodligen hade jag inte varit röksugen nu heller om jag bara hade haft eld....fan...Jag har ersatt paniken med att trycka i mig bilar. Jag hatar bilar nu. Jag vill mest köra fingrarna i halsen och spy....men jag har fortfarande ingen tändare så jag vet inte vad det skulle vara bra för...tar en bil till....FAAAn....nu är de också slut....aja...ett glas vatten...

Mera tv-recensering; RAW...Älskar! Rå, blodig, låg, mörk, osoft humor är den bästa sorten. Skrattar för mig själv varje gång.

Och jag har fortfarande ingen tändare...

Aaah...vackert....vilken skönhet...måste solat länge för att få till den där fabuösiska hudfärgen.



Alfred...alfred...alfred...

(Du och jag du och jag du och jag du och jag....vi måste rymma!!!)

Jag träffar definitivt inte min systerson så ofta som jag skulle vilja...men jag har hört att han går för fullt...en gång i veckan räcker inte, tydligen missar man alldeles för mycket...hur klarar sig andra mostrar/fastrar? Tur lillsyss har en blogg så man kan följa älsklingens framsteg...suck...

(Nä, Kim jag skvallrar inte....att skriva på facebook om allt som händer är inte min grej...men åååh..."Jag trodde bensinen skulle räcka..." Haha..."Jepp, bloggen är ett bättre skvallerforum...)

Sorgligt...inget roligare än såhär...Jodå, jag hoppades också på det, men nädå...restauranglivet är jävla enformigt.

Jag skiter i dig och dig och dig. Jag bryr mig förbannat mycket om Dig. (dålig stämning makmah!!)

Rödbetor....bara röbetor...

...och precis när jag fått bort det sista rödbetsskalet från mina naglar är det dags att gå tillbaka. Den otroligt spännande trilogin om rödbetorna fortsätter tydligen. Idag ska skiten skivas och rostas också. Det är inte klokt vad jag är avundsjuk på mitt eget liv! Efter idag vill jag aldrig mer se rödbetor....eller....eventuellt om det är JAG som får äta dem...mat är ju fortfarande mat... :P

Och minsann...tänka sig, det händer fan inte nåt mer spännande idag. Punkt

Sorgliga sorgliga...

Hörde du? Hörde du att jag pratade med dig?

Jag ville vara där...

Det är tamefan något allvarligt fel på mig. Vem fan försover sig till en begravning??! En begravning!! Helt sjukt... Hade snällt satt klockan men vaknade kvart över elva...eeh...en kvart efter begravningen började. Det dåliga samvetet satte in en stund...men sedan kom jag på att jag inte behövde vara där för att han skulle veta att jag brydde mig. Han borde vetat det, jag sade det så många gånger... Men jag hade velat vara där...mest av egoistiska skäl. För att få något slags avslut...för att förstå... Men jag kommer och pratar en annan gång, ok?

Kvällen på jobbet bestod av helt sjuka två timmars skalande av rödbetor. Upphetsande va? Mitt jobb är otroligt glamouröst. Nästan så man borde jobba i paljettdress tamesjutton. Vissa dagar vill man helst ta sin lilla köttyxa och gå ut och ta död på den lilla myten om det glassiga jobbet som kock. För det existerar fan inte. Skitiga händer, sönderslitna naglar, sönderbrända armar, ärrade handleder, illaluktande kläder....ja, ni vet...charmigt. Men det är fan svårt att inte älska skiten. Att vara fåfäng är en omöjlighet och jag älskar det!!

Ett snabbt glas vin (jaja, och en öl då...) på perran efteråt avslutade kvällen. Gamla folket kom förbi....Danne, Malin, Johan, Philip, Jonas, Radek...alla de som brukade vara där jämt förr....trevligt. Trängsel i baren är så otroligt charmigt.

Det var tydligen restaurangfest på Nybron också, som helt hade gått mitt huvud förbi. Missar uppenbarligen allt numera. Ingen större förlust i och för sig. Kan inte kalla mig något jättestort fan av Nybron och varma ställen med massa människor tilltalar mig inte ett dugg...om det inte spelas sjukt bra musik. (Min musiksmak alltså...) Små varma, trånga, rökiga ställen med hårdrock och punk står jag ut med, gärna, för det är fan kärlek. :)

Jag säger hej en annan dag...hoppas du är där då...annars ses vi när vi ses...för det gör man alltid...

En gnutta Tingeling till morgonkaffet

Jag måste fasen engagera mig mer i filmtittande. Insåg just hur många Disney-filmer jag ligger efter med. Skitdåligt! (...och när jag säger disney menar jag ALLA tecknade filmer....typ pixar och sånt också, men eftersom jag är skitdålig på bolagsnamnen kör vi på dinsey rakt över. Funkar bäst så...) Fatta hur många dansande pingviner, sjungande hamstrar och hoppande myror som gått mitt huvud förbi.Skandal! Alla borde se alla tecknade filmer. Man blir fasen lite lyckligare av att se barnfilmer en stund... Till och med när jag grät som liten när Ariel lämnade sin pappa för prinsen, när Bambis mamma sköts, när Simba blev föräldralös, när Micke och Molle slutade vara kompisar....jösses vad tårarna sprutade, men fan vad värt det är! Resten av filmerna är magi rakt igenom...de sorgliga scenerna är med för realismens skull, antar jag...för att kompensera de pratande hundarna, sjöjungfruarna som förvandlas till människor och vårtsvin som dansar hula hula...

Världens bästa Disney-film genom tiderna... Peter Pan! Han kommer alltid alltid fascinera mig... Om han vore rockstjärna skulle han vara min idol...

...och vänta....Dumbo! Snubben man bara måste älska för att ta sig igenom lågstadiet. Mobbing på animerad nivå. Underbart... Den borde användas i undervisningssyfte. När jag blir kung ska jag införa en lag på det, tror jag...

Diskussionen om de stackars försvarslösa prinsessorna som altid måste räddas av prinsar tar vi en annan gång. Tänker inte förstöra mitt lilla hyllningsinlägg med en massa trams om politik. Disney är fantasi och saga och magi idag. De djupare frågorna skiter jag i. Punkt.

Att fly verkligheten en stund är inte att låtsas att problemen inte finns, det är att låtsas att problemen är någon annans för ett ögonblick.





(Ps: Tuffa Tingeling ÄR med på bilden...till vänster om snubben i vit, ful uniform...jeeei!!)


Vi svartnar...

Mina ögon ser mer än ytan

mina fingrar känner mer än kyla

mitt förtroende är ärrat

jag skrattar åt allt jag ser


Jag föraktar, det vinner i längden

bakom hatat gömmer sig rädslan

jag har gråtit slut alla tårar

jag trodde, men se på mig nu


Någon slår in spikar i mitt huvud varje natt

vaknar varje morgon, hoppas att spegeln har bytt bild

skriker varje dag ut min längtan till mig själv

jag saknar mig, jag hatar mig, beskyller mig själv för allt


Ta bort mig, jag fryser

vi svartnar, en kolbit

Ta bort mig, jag fryser

vi svartnar, från diamant till kol


Vi famlar runt i grottor

utan lykta, utan ljus

här finns det bara mörker

kan någon visa vägen ut


I tider av förändring

och desperata försök

vi får aldrig veta innan

vad som finns vid nästa krök


Jag kommer till en skiljeväg, jag måste hitta ut

för långt åt fel håll, där finns det inget ljus

allt blir en enda chansning utan början, utan slut

vem fan vet hur jag hamnat här, flyg bort mig härifrån


Ta bort mig, jag fryser

vi svartnar, en kolbit

Ta bort mig, jag fryser

vi svartnar, från diamant till kol


Vi svartnar, Dia Psalma


Allt är så jävla snurrigt. Hela tiden. Så trött på skiten...Det lilla ljus jag vet finns håller jag i hårt som fan, var så jävla dum som försökte hålla lågan brinnande i motvind, förlåt...Att älska mörkret är inte samma sak som att avsky ljuset.




Jag sa ju det..

...så jävla illa. Snart halv fyra och har fortfarande inte somnat om. Tänk om jag bara kunde ha fortsatt sova, tänk om jag någon gång kunde somna normalt och sova en hel natt. Vampyr...

Det är så mörkt ute...när jag tittar ut syns knappt några lampor, ofta är det ett ogenomträngligt mörker utanför mitt fönster, om man inte lyfter på huvudet och tittar längre bort mot stan. Det är vid den här tiden jag mår bäst...även om jag hade velat sova, orkar inte jobba längre om jag är vaken hela jävla nätterna. Kroppen säger tamefan ifrån och någon gång måste man väl lära sig lyssna på den...

Jag tänkte och tänkte och tänkte att det blir likadant varje gång. Jag tänkte att det skulle vara annorlunda men jag känner mig själv och jag vet...historien upprepar sig om och om och om igen och jag kan redan slutet för jag har läst boken förr, så många gånger...spänningen är borta men såren är desamma och ärren går inte att dölja men tro mig jag försöker. Jag gömmer dem bakom höga klackar och svarta tröjor och en halsduk från förra vintern och under ett paraply som är lite trasigt i ena hörnet och bakom färgglada frisyrer och i mitt hem som ingen kommer in i utan nyckel. Jag gömmer mina ärr i en ask på en hylla. Jag öppnar locket ibland och blir lika förbannad varje gång...

Jag kom...jag såg...jag gick..du gick...


I mitt allra latigaste

Har troligen haft en av mina lataste göra-ingenting-lediga-dagar idag. Jag älskar dem....de är så få....har inte ens klätt på mig idag och har bara rört mig mellan soffan och köket med jämna mellanrum. Jag ahr iofs fixat lite i sovrummet också, men det räknas inte för jag vill inte förstöra göra-ingenting-statistiken. Har nog sovit från och till hela dagen också. Somnade nog vid halv åtta nån gång...vaknade igen vid halv tolv, övertygad om att det var morgon. Det var det inte....fan...nu lär jag inte somna jättesnart igen.

Jag undrade idag också....det kommer fylla mitt hvud ett bra tag framöver....fan för det med...


Så fruktansvärt lång dag...

...på gott och ont.


1. Alla som har en blogg och loggar in på blogg.se kommer till startsidan där olika annonser pch reklam och sån skit displayas i överkanten. En rubrik har synts där hur länge som helst... "Jag söker en kille jag inte kan sluta titta på" Så otroligt jävla ärligt och rakt. Det imponerar på mig. Vet inte vem tjejen är och har inte läst vem hon är det kanske är skit alltihopa, men rubriken är urskön. "Jag söker en kille..." Jag hoppas hon är grym och vet vad hon snackar om, jag hoppas hon hittar den där killen hon vill titta på för alltid, jag hoppas hon inte bara är en dum liten brud med uppmärksamhetsbehov och bekräftelseproblem. Jag hoppas killen hon vill titta på för alltid läser den där rubriken... Jag skulle fan vilja stjäla den...

2. Hade pappa och styvmodern hemma inatt. Var redan igår kväll efter en tung natt dyngtrött och kände inte alls för att vara social och somnade ganska snabbt. Gick till jobbet vid halv tio imorse vilket borde vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Man jobbar à la carte av en anledning (som en klok kock sade!) Man vill slippa tidiga mornar. Smart kille...jätte... Men lunch är tydligen smällar man får ta och jag överlevde. Ganska slappt att jobba lunch en helg iofs... Bara jag och en servitris där, min musik på min volym och ingen som stör mig...finemang...

3. Efter jobbet. Middag med pappa, styvmodern, lillsyster och systersonen (min älskling) på restaurang. God mat, trevligt sällskap, snabbt överstökat och behövde inte ens betala notan trots att jag insisterade...jobbans...

4. OMG!!! Kaoset är ett faktum. Vi lever i en jävla dokusåpa som hade platsat på Jerry Springer vilken dag som helst. Så sjukt så man blir tårögd, så knäppt så man vill gömma sig, så dumt så man inte vet om man vill skratta eller gråta. En eller två hade definitivt förtjänat en fet örfil. Jag hade gett bort dem gratis. LÄTT! Jag som försökte bli utblandad en gång blev snabbt inblandad igen. Jag är ute! Är fan inte med längre! Vem glömde det??? Är ute alla andra dagar i veckan, så hur fasen vågar ni blanda in mig igen?! Jag vill fan inte leka era lekar längre! De suger!

5. Okej...med tanke på bristen....jag hittade annat. Gulliga vänner på perran gjorde att dagen avslutades fint...avslappnat, normalt skitsnack på vanlig statt-nivå. Varken lägre eller högre och på en nivå jag är med. En nivå där ingenting är speciellt seriös, men där alla trivs och är trevliga och driver med varandra på ett plan som alla förstår. Underbart med tanklöst bubblande efter en tung tung dag....har sådan otrolig huvudvärk....

6. Ja....okej då...

...och ändå var du alldeles för långt borta...inte en skymt, ett andetag, en glimt...jag är aldrig längre bort än ett ögonblick...

RSS 2.0