Mina dagar som gar

Kom precis hem. Dagarna tycks bara bli senare och senare. Ok med mig. Det betyder att det ar slackt och lugnt nar jag kommer hem. Det betyder ocksa att jag missar allt socialt liv har hemma. Men skit samma... Det handlar om att prioritera. Punkt. Vad jag inte riktigt gillar ar att jag maste smyga in som om jag vore 14. Har for fasen bott ensam i 7 ar och ar inte van vid att behova ta hansyn till nagon for att jag kommer hem sent. Punkt igen. Ny rad; Ett tag var jag valdigt bitter for att nagon brande ner statt. Och visst, det ar fortfarande hemskt. Men om det inte hant hade jag inte varit har. Sa...delvis...tack herr laskiga mordbrannare.

paranoia.se

Varje dag blir vi skjutsade till och fran jobbet med personalbussar. Varje dag ar jag skitradd att missa den eftersom det ar nastintill omojligt att ta sig till jobbet da. Lokalbussarna gar inte jatte ofta och p-bussarna typ varannan timma. Detta resulterar i att jag star vid hallplatsen en sisadar 20 min innan avgang. Jag kan muren intill mig utan och innan nu...spannande. Vad sags om att slappa en gnutta pa paranoian? I vilket fall som helst ar bussvantan ett lldeles utmarkt bloggtillfalle...

Min taskiga engelska

Jag har lite kommunikationsproblem. Jag har kommit till ett stalle dar en ol efter jobbet faktiskt betyder en ol. Hur ska jag kunna veta det? Jag kommer fran en stad dar ett glas vin betyder tva flaskor och en ol betyder efterfest till klockan sju. Ursakta min daliga engelska men jag ar inte van vid att folk menar det de sager. Forvirrande...

Daligt samre samstast

Sjuk sjuk sjuk... Det har suger maste jag saga. Vagrar dessutom sjukanmala mig fran jobbet sahar i borjan. Tre dagar kvar innan ledighet. Vad som ocksa suger ar att jag inte vet hur man byter rad sahar i mobilbloggvarlden. Ni far inbilla er radbyten... Somnade innan nio igar. Ar det sahar det kanns nar man fyllt 25, att bli gammal? Vaknade dock igen vid tva. Tyckte val att jag sovit klart da. De normala fem timmarna. Till slut tvingade jag mig att sova till nio imorse. Bra! Borjar jobba klockan tre. Sextimmarspass. Knappt vart att kliva ur sangen for... Kom pa en tredje sak som suger;jag slutar nio men bussen hem gar inte forran tio. Daligt! Kom just pa en fjarde sak som suger...men min mamma laser min blogg sa det tanker jag inte redogora for.

jag ar ett tekniskt geni

Har precis kommit pa hur man bloggar pa mobilen. Jag ar ett geni! Men jag kan ju meddela att det inte kommer bli nagra langa inlagg. Noll t9 och jattejobbigt. Men vasjutton, jag maste ju inviga min nyfunna talang. By the way har regnet antligen kommit. Lite jobbigt dock nar enda stallet att torka sina klader pa ar utomhus. Min nya plan ar att sluta tvatta och bara anvanda smutsiga klader. Bra plan! Trivs fortfarande. Jobbet blir fasen bara battre. Men nu ska jag ta hand om min tvatt. Pa en lordag. Vuxen som jag ar. Saknar er! Atminstone litegrann...

Time flies

Tænka sig vad tiden går fort nær man lever utan både tv och internet. Hur jag får dagarna att gå ær ett mysterium men ændå lyckas jag. Himlans duktigt...

Jobbar på før fullt. Två tjejer i køken på hela hotellet, av 53 kockar. Skum procent... Kan man tro att man kvoterats in då? Jag skiter i vilket, trivs som fan och killarna i køket ær grymma. Mycket trevliga och idag påminde hela køket om det dærhemma fullt med glåpord, grova skæmt och massa slag under bæltet på den som redan låg. Skønt att det inte var jag som hade legat den hær gången.. :)

Igår somnade jag klockan sju. Fattar ni den? Sju!! Sedan sov jag hela natten till fem imorse... Kænde mig såå gammal som sov bort en hel fredagkvæll. Det var førmodligen behøvligt. Idag øvervæger jag att gå ner till puben..orka sitta hemma en hel kvæll till. Ær minsann ledig imorgon. Ta tillvara på!!

Min søta søta lillasyster Jonna fyller 20 år idag!!! Grattis stumpan!!! Snart ær du lika gammal som jag så då får vi se vem du kallar før fulis! :)

(Ok, grattis till jeanine och hennes skinny-pants också. Imponerad. :) )

Och till mamma; Nu har jag uppdaterat, man får ta tillvara på de få sekunder av internet man får serru. Bergen ær fulla av får som bræker och en massa minismå lamm. Du skulle gilla det hær... :) Ælskar dig!! Puss!

Nær tiden flyger får man breda ut sina vingar och førsøka flyga med den...

Sunday in Scotland

Okej, Girvan ær en vacker liten stad...men den ær sååå sømnig, vilket i och før sig ær ganska skønt som omvæxling. Det ær tyst, man kan høra havet och de førbannade fiskmåsarna..men næstan inget folk. Ute på stan ser man några få gå førbi, inte alls som i eskilstuna dær det ær folk øverallt hela tiden. Har ingen tv och inget internet så man får læra sig att førdriva tiden på det gamla goda sættet; genom att prata med folk, lyssna på radio och læsa. Ær så glad før att jag bor med bra mænniskor! ...och før att jag åtminstone har 2500låtar på min dator. Och harpan.. hehe...

Sitter och lyssnar pa youtubelatar nu. Sa mycket musik jag lamnade hemma som jag hade velat ha med mig...far fasen ta tag i det har med min dator snart. Man kanner sig en gnutta isolerad nu..

Ledig imorgon ocksa. Fint...funderar pa att ta bussen till Ayr, vilket tar en timma, for att fa tag pa grejer till datorn. Verkar dock laskigt med tanke pa mitt lokalsinne. Man vet fan aldrig om jag kommer hem igen..

Moving on, moving up up up, reaching for the stars...

Du gamla Du fria!

ETT: Ha en himla trevlig nationaldag dærhemma! jag ska ut och leta reda på något blågult att springa omkring och vifta med.

TVÅ: Åh jøsses...noll uppdateringar på en vecka. Fattar ni hur isolerad man kænner sig nær man inte har internet? Skumt... Bor i en lægenhet utan tv och utan internet, men man lær sig socialisera något enormt.

Før øvrigt bor jag i en liten stad som heter Girvan. Jag har havet utanfør sovrumsfønstret och stranden runt hørnet. En minut, sedan har man sanden mellan tårna. Jag har utsikt øver de grønaa bergen dær fåren går från andra hållet och stampubens uteservering ligger också vid havet med utsikt øver hamnen.

Vægen till jobbet går via kusten. Allt hær ær grønt, blommande, glittrande eller bøljande. Skumt nær man gått runt i grå Eskilstuna de senaste åren. Hotellet heter Turnberry Resort, a luxury collection om någon skulle vilja googla det. Ingår i Starwood-kedjan btw.

Sjæ'lv jobbar jag i klubbhuset, golfrestaurangen dær det svingas klubbor och sveps whiskey før 6500:- shoten. Helt galet vilket klientel det dær stællet har... JAg kommer komma hem blond, med en golfklubba øver axeln och i rosa pike. brrrr...mardrøm.

Men jag mår bra som fasen, træffat så otroligt mycket trevliga mænniskor. igår hittade jag dessutom två svenskar. Trevligt att høra språket igen.

Vet ni vad? Jag har inte ett dugg hemlængtan! Men fan vad roligt det hade varit att vara med på alla era grillfester i sommar! Men tro mig...jag kommer hitta egna, nya hær. Hade en senast igår som slutade med att jag gick vilse på vægen hem. Den hær hålan jag bor i var tydligen større æn jag trodde. Spænnande! Jennie is back on track!!

Im still Im still Jennie from the block. ;)

RSS 2.0